Dammfritt och skrivfritt i dag


Lite lustigt att jag startade en blogg om skrivande just i går, när jag visste att det inte skulle hända något konkret med bokprojektet just i dag. För så här är det. En dag här och där, oftast en torsdag när maken jobbar dagtid, ägnar jag mig till hundra procent åt annat som är nödvändigt här i livet. Tvätt. Städning. Senare blir det ett besök hos frissan och veckohandling. Jag har också hunnit med en sväng på gymmet. För kroppen ska ju också ha sitt som Frank Andersson sa. Även om han uttryckte det med andra ord.
Den här praktiska dagen är inte helt bortkastad om någon nu trodde det. De där karaktärerna har jag med mig nästan dygnet runt.  Jag kan lika ofta komma på vad någon ska göra eller säga när jag stretchar, drömmer eller sköljer disk som när jag sitter vid datorn. Ibland är det till och med lättare med visst avstånd från tangentbordet.
Men i morgon är det upp till bevis! Då ska tankarna hitta vägen från skallen via händerna till pappret. Det är som det heter en annan historia.

Diskbänk

Dammfritt och skrivfritt i dag.

2 tankar på “Dammfritt och skrivfritt i dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s