Tillfälligt avbrott


Vilken tid det tar! Nu är det fjärde dagen i rad som jag sitter och skriver om och försöker förbättra miljöerna. Lägga till ljud och lukter där det saknas, få texten levande och miljöbeskrivningarna precis så ingående att läsaren ser scenen framför sig utan att få varendaste liten detalj nerkörd i halsen.
Trodde i min enfald att det skulle ta ett par dagar eller så. I dag kom jag till sidan 43. Av 98 …
Och längre kommer jag inte den här veckan. Är upptagen med annat i ett par dagar så texten får vila upp sig på sitt håll. Det mår den nog bra av. Vi har umgåtts rätt intensivt sista tiden och kan båda behöva en liten paus. Hinna sakna varandra. Det är inte fel.
Nya tag nästa vecka alltså. Och då! Då känner jag på mig att mirakel kommer att ske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s