Aj som …! Latmasken bet mig visst


Nog hade jag tänkt skriva i dag. Men så skulle jag bara … handla, organisera och bildbehandla mina resefoton, facebooka, laga mat. Och så vidare. Alltså inte ett endaste nytt ord i dag. Skämmes! Det blir till att jobba helg eftersom jag ju varit ledig i fem dagar. Ett litet plus: skickade in ett bidrag till Skrivadventskalendern. Nu håller jag tummarna för att jag kammar hem priset, en analys av mitt första kapitel!

Vad gjorde jag då under mitt plötsliga uppehåll? Jo, åkte till Malta och överraskade kompisen som fyllde 40 år. Har ätit, druckit, skrattat och umgåtts i solen. Underbart litet break.

I morgon är det dags att lämna semesterkänslan bakom sig och jobba vidare med orden. Todelo!

Spinola Bay, Malta

Spegelblankt hav i viken. Spinola Bay, St Julians, Malta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s