Julklappstips


Tänt det fjärde ljuset, skinkan är griljerad, lussekatterna bakade, granen klädd och adventsstjärnorna glimrar så vackert i de blankputsade fönstren. Julefriden är fullkomlig och självklart är alla klappar sedan länge inköpta och bara väntar på att öppnas om mindre än en vecka.

Eller?
Här kommer tre tips på hårda klappar för den som har något inköp kvar.

SkuggaSkugga av Karin Alvtegen. En i mitt tycke fulländad bok. Kom ut 2007 och  finns även i pocket. (Här kan du läsa Svenska Dagbladets recension.)

 

 

Sankta psyko Sankta psyko av Johan Theorin. Kom ut i höstas och utspelar sig inte som  tidigare på Öland. Spännande, skickligt berättat och nästan omöjlig att lägga ifrån sig. (Läs Göteborgs-Postens recension här.)

 

 
RåttfångerskanRåttfångerskan av Inger Frimansson. Hon är duktig på att få liv i sina karaktärer, de känns som gamla bekanta efter ett tag. Psykologisk thriller som griper tag. Kom ut i pocket 2010. (Läs Smålandspostens recension.)

2 tankar på “Julklappstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s