Anarki


Enligt min arbetsplanering skulle jag fortsatt på förbättringsarbete och finslipning i går. I stället ägnade jag dagen åt helt annat. Shopping till exempel.
I dag känner jag ingen som helst lust med det som jag skulle gjort då. Lägger därför omarbetningarna tillfälligt åt sidan och ägnar mig helt åt nya idéer som poppat upp sista tiden. Tänker påbörja ett nytt kapitel om karaktären Isabella och ett annat om David, bilmontören som nu fått beskedet att Saab går i konkurs.

2 tankar på “Anarki

  1. Vilka fina vinterbilder, glittrande, strålande så jag kan tom känna doften av snö….nä inte det där gula, bruna plusväders snön som hundar lämnar efter sig, eller kanske är det deras flockledare..hm…utan ren snö…det doftar frysna näshår och barnslig glädje från barndomens lek i snön på Kronogården 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s