Käkar smörgåsbord


Alltså, i går! Det var så roligt att skriva när jag bestämt mig för att hoppa över skaklarna och strunta i det där tråkiga slipandet. Skrev utkast till två nya kapitel och ökade på manuset med lika många sidor.

I dag tänker jag beta av diverse olika saker från min planering. Har en del godbitar att plocka av, idéer och funderingar som jag skrivit ner med jämna mellanrum som är tänkta att utföras när andan faller på.

Ett stort jobb blir att göra det lite mindre uppenbart från början vem som är the bad guy. Ett mindre är att ändra logiska luckor som uppstått när jag gjort andra ändringar. Till exempel måste en av karaktärerna fylla år en vecka senare. Mycket att hålla reda på!

Smörgåsbord i jultappning

Plockar russinen ur kakan i dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s