Planeringsmöte


I dag unnade jag mig en skön sovmorgon men hoppas att det inte är en vana som fortsätter med det nya året. Manuset har haft helgledigt sedan i onsdags. Nu får det räcka.

Inleder arbetsveckan med ett litet planeringsmöte. Jag sitter på två stolar. På den ena är jag chefen som bland annat sätter upp mål för antal sidor (ska vara 110 innan veckan är över) och på andra stolen är jag författaren som muttrar lite om kvalitet över kvantitet.

Nu sitter vi här med arbetsplaneringen framför oss. Det är dokumentet där jag noterar olika idéer som poppat upp, saker som ska fixas men kanske behöver kollas upp lite mer ingående först. Vissa går jättelätt att rätta till medan andra är betydligt mer tidsödande. Lite av det jag har att välja på:

  • Hur lång tid tar det att köra från Brinkens väg i Skoftebyn till Kronogården?
  • Utveckla karaktären David.
  • Research om lokal stadsplanering och samtalsterapi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s