Sköna söndag


Vilken härlig dag. Det har fallit några snöflingor under natten så för en gångs skull är inte världen utanför fönstret bara ett enda ogenomträngligt grådis.

Inte för att vädret spelar någon roll. Jag håller mig inne, än så länge. Bara slappar. Njuter. Läser artiklarna jag ännu inte hunnit med i Tidningen Skriva.

Lär mig bland annat att Jan Guillou envisas med att skriva på sin gamla skrivmaskin. Att Katarina Wennstam också drabbas av dagar när inget blir gjort och tankarna fastnar i detaljer. Då har vi åtminstone en sak gemensam!

Inspireras av artikeln om hur man fångar läsaren med första meningen. Undrar om min duger och hur jag ska ändra den om svaret är nej. Kanske tar jag hjälp av er läsare och lägger ut några alternativ i en framtida Månadens fråga.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s