Ändra, förbättra, gör om, gör rätt


Hann inte så långt i går med mitt manusläsande. Kom annat i vägen, som så ofta förr.

Men i dag, då smällde startskottet och jag fick iväg som en galopphäst på anabola. Eller ja, jag började läsa i alla fall. Och anteckna. Oj, så sidan ser ut, full med märkligt klotter, och då har jag ändå inte hunnit till de nyare och mer ogenomarbetade kapitlen än.

Vet inte om jag glömt de kritiska glasögonen uppe på pannan eller om jag inte vilat från texten länge nog, men faktiskt så tyckte jag inte att ALLT var skit och kasst. Det finns hopp med andra ord, men även förbättringspotential. Vem trodde nåt annat? Inte jag i alla fall.

Lite nyheter om gamla saker. Resan till New York med romankurs som jag var med och fajtades om fick ett snöpligt slut. Inget pris delades ut eftersom inte tillräckligt många deltog i tävlingen (det krävdes 300 personer).

Jag får väl som vanligt betala själv om jag vill göra något och tacka för att jag har tur i kärlek när spel och dobbel inte går hem!

Anteckningar

Rörigt? Tur att jag själv vet vad jag menar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s