Färdigläst för den här gången


Korrläsning är inte riktigt som vanlig läsning. Kräver mer koncentration, ett mer kritiskt förhållningssätt och ständiga frågor av typen vad betyder det där, varför gör han så, måste hon verkligen säga så där och är det tvunget att starta den scenen just på det sättet?

Den här gången tog det fyra dagar att bli klar med läsningen av manuset. Det lär ta det dubbla att ändra på allt som jag noterat i marginalen. Vissa sidor är fullklottrade med uppmaningar som innebär ändringar av halva kapitel medan andra sidor bara har en eller två korta noteringar som går på en minut att fixa.

Men allt det där blir en fråga för nästa vecka. Nu tar ”författaren” helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s