Gettin’ into da flow


Åh, det gick så jäkla bra i dag! Ibland är fredagar lite så där. Du vet. Man tänker mest att snart är det helg och vad ska vi äta då och vad för roligt ska vi hitta på?

Men i dag var ingen vanlig fredag. Efter mjukstart med lång frukost, träning, lunch kom jag igång så det bara skvätte om det.

Jag skrev ju i går att jag bland annat skulle förbättra en del i ett kapitel. Det är egentligen inte bare ett stycke utan ett helt kapitel som varit en riktig gammal surdeg en längre tid. Varje gång jag läst det har suckat. Blivit så trött, så trött.

För just där har jag bara staplat en massa information som läsaren behöver för att hänga med. I stället för att lite fint pytsa ut det här och där har jag bara malt på urskillningslöst.

Kapitlet innehöll allt från en karaktärs sjukdomsdiagnos, vidare till hela förklaringen till varför en person misstänks för att ha rövat bort lilla William och som grädde på moset dessutom lite rumsinteriör och spända relationer mellan exmakar och nya kärlekar.

Puh! Man kan ju bli matt för mindre.

I min arbetsplanering skrev jag tänk utanför boxen. Och det gjorde jag. Så nu blev det ett helt annorlunda upplägg och dessutom kom jag på ett extra kapitel som jag inte hann påbörja. Manuset blev ytterligare två sidor tjockare.

En sak till skrev jag i gårdagens inlägg. Jag skulle researcha fram en trädgårdshäck. Eftersom jag förstår att alla sitter hemma och biter på naglarna av spänning så får jag väl berätta vad det blev. En brudspirea! Och nu är även den inskriven på rätt ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s