Hej, Hättan!


Är lite trött efter att ha stigit upp vid 04.30 och väckt liv i den engelska tuppen innan jag stapplade iväg till Paddington station för att ta tåget till Heathrow där planet förde mig till Göteborg där den älskade maken stod och väntade och tog mig hem till Trollhättan. Som ibland kallas Hättan.

Jag är alltså hemma men ändå inte säker på att jag har landat. Vilken vecka! Vilka kurskamrater! Vilken ledare! En ny öppningsscen med spänstig (?) dialog, nya ingångar till hur jag ska presentera den störda karaktären Agnes och en hel del annat bubblar i huvudet och väntar på att få hamna på pränt.

Bildbevis kommer vid senare tillfälle. Men nu, för fasen, är det ju helg. En tradition som jag håller på trots att jag redan haft lördag hela veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s