Nystart för Marika


Äntligen dags att jobba! Har så många trådar att dra i efter inspirationsveckan i London att jag knappt vet var jag ska börja.

Bestämde mig till slut för att det blir ett nytt startkapitel för karaktären Marika. Har länge gått och funderat på att det nog är lite väl segt allt det där som handlar om henne i början. Efter en av övningarna på romankursen sa det klick.

Jag ska börja med en dialog och det ska vara ett gräl mellan henne och exmaken Johnny som dessutom planterar lite lagom för kommande händelser. Det kan nog få fart på dramaturgin!

Så nu ska jag slipa den påbörjade övningstexten till en gnistrande diamant.

4 tankar på “Nystart för Marika

 1. Vilken härlig blogg du har, kul att få följa ditt arbete med romanen.
  Visst var det skönt att komma hem, men jag saknar redan London och alla er nya vänner 🙂

  Ha det gott!
  Kram Ann

  Gilla

  • Tack snälla du! Saknar också alla härliga människor i London. Känns redan som att det var jättelänge sen jag åkte hem. Konstigt. Vi får se till att ha nån skrivarträff i Sverige 😀

   Gilla

 2. Det var nog en del av oss som det sa klick för under veckan i London. Jag hade också ett sådant moment när det gäller min dialogteknik som gav övrigt att önska. Jättefin blogg du har, jag har nu lagt upp den som ett bokmärke. Glöm inte att vi bokade in en träff hos Camilla i september under bokmässan, hoppas verkligen att alla kan. Må så gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s