Älskling, du är som en ros (buu!)


Röd ros

Kärlek kan vara svårt har jag märkt. Väldigt svårt. Speciellt om man ska försöka få ner de där känslorna på papper och få det att verka trovärdigt. Sen får det ju inte bli klyschigt heller, som i rubriken.

Nu är det ju ingen kärleksroman jag skriver. Men känslor har de ju ändå, karaktärerna. David är olyckligt kär och vet inte vad han ska göra åt det. Marika gör slut med en man som hon blev ihop med alldeles för hastigt efter skilsmässan. Isabella tar den näst bäste när killen hon egentligen vill ha inte är intresserad.

Eftersom det är kärlekens dag i dag tänkte jag vara lite extra generös. Så varsågod: Alla hjärtans dag, ett utdrag ur manuset som visar Isabellas vacklande känslor kring pojkvännen Markus. Fast du får bara läsa om du kommer ihåg att det är både oredigerat och taffligt än så länge!

2 tankar på “Älskling, du är som en ros (buu!)

  1. Blir nog bra detta, Vecko-Revyn, jag tänkte alltid förr att ” nä kärleken är inte riktigt som i Starlet”:)) och verkligen inte som i ” Min häst” för jag fick aldrig en egen häst:))

    Gilla

    • Haha! Jag gick också in i Min Häst-bubblan och var övertygad om att jag skulle ha egen häst nån gång. Fast kärleken, den är allt bättre i verkligheten än både Starlet och Vecko-Revyn 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s