Ny produktionsstrategi


Efter London. Skallen är som bakfull efter alla intryck. Och jag som skulle bli så produktiv nu.

I måndags var det okej. Intalar jag mig. Men egentligen skrev jag inget nytt, bara slipade till en övning som jag gjorde på kursen.

I går var det katastrofläge. Satt visserligen vid datorn hela dagen. Hade till och med texten uppe. Men skrev? Det kan jag inte skryta med. I stället blev det lite facebook, lite photoshop, lite wordfeud, lite skrivande på bloggen, lite läsande på andras bloggar, lite tankeflykt i allmänhet.

Såg att en av mina kurskamrater fått ett produktionskrav på två A4 per dag. Jiiiiissseeess. Det fick mig att skriva Kom igen!!!! med fetsvarta, arga bokstäver i min arbetsplanering för i dag.

Och det ska jag. Med hjälp av en komigång-övning från kursen som går ut på att man på måfå väljer ut en fras från baksidan på en kontaktkarta. Det kan stå till exempel ”Jag har disciplin”. Sedan ska jag skriva något om det i tio minuter utan att fundera på att det ska bli särskilt bra. En slags lugn jogg innan löpturen tar fart på allvar.

Övningskort

Ordkortlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s