Vad är det som väsnas här?


Vill bara säga det innan jag glömmer: det funkade! Min strategi från gårdagen, alltså. Jag skrev (dåligt, men mycket) i tio minuter om att jag har disciplin, som det ju lustigt nog stod på övningskortet.

Och sen kastade jag mig in i den riktiga texten. Påbörjade ett nytt kapitel. Hittade en ny ingång till ett gammalt, som jag har haft problem med länge. Det har malt och tuggats och bara blajat på om en massa som jag var tvungen att få med för att knyta ihop historien. Men i går knäckte jag en liten nöt till hur det hela skulle bli mer läsvänligt.

Summa onsdag: plus två A4-sidor, trots att jag också strök en massa dynga (rent ut sagt).

I dag har jag inte hunnit med att öppna textdokumentet än. Lugn. Det är inte för att jag blev övermodig efter gårdagens produktion. I stället har jag, helt planenligt, ägnat mig åt tvättastädaskrivashoppinglistalunchamedmakenochenvänmotaförkylningsolle-igrindbloggasnartdagsattveckohandla. Pust.

Så jag tänker inte ens skriva. Den lilla stunden som jag hinner sitta vid datorn i dag ska jag ägna mig åt att läsa högt ur manuset. Då märker man genast lite väl tydligt när något låter konstigt. Det liksom durar, bullrar, piper, väser.

PS: Du glömmer väl inte att rösta i senaste Månadens fråga? DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s