Ett steg fram, två bakåt


Började nästan gräla med en av karaktärerna i dag. Det är Isabella. Hon är för långsam, tråkig och håller på och upprepar sig hela tiden. Hur lång tid kan det ta att packa upp några flyttlådor egentligen? Bah!

I morgon ska jag ta fram den stora verktygslådan och skära, klippa, slänga, stuva om. Som tur är har jag så många tecken i mitt manus (drygt 405 000!) att det inte längre är så traumatiskt att stryka. Och det blir oftast bättre.

Så du, Isabella, förbered dig på en total make over. Hoppas du kan sova i natt …

11 tankar på “Ett steg fram, två bakåt

 1. om hon ska ändra frisyr så får du nog kontakta Ann 🙂 Ni är superduktiga som har kommit så långt. Jag har kommit upp till 123 000 så det är verkligen en bra bit bort.

  Hur ska du göra när du är ”färdig” med manuset?

  Gilla

  • Jag har absolut tänkt anlita en lektör, vem vet jag inte ännu. Ann L är ju bra för då vet man vem hon är. Finns andra alternativ som annars ger samma mängd respons men för en billigare peng, exempelvis har Författarcentrum Väst har en lektörstjänst som jag funderar på. Nackdelen är att man inte vet vem som läser och kan inte diskutera synpunkterna med den personen.
   Men, vill jag tillägga, även om jag har en massa tecken så är jag inte färdig 😀

   Gilla

 2. Hahaha, om makeovern bara handlat om en frisyr så hade jag fixat det åt dig i en handvändning. Själv har jag inte räknat mina tecken än, men jag är bara i början av min berättelse. Antar att det bara är ”hard work” som gäller 🙂 oavsett var i storyn man är.

  Gilla

   • Du är på helt rätt spår. Lugg är väldig hett just nu. Själv är jag dock mer lat än fåfäng, jag vill att frisyren ska gå fixa snabbt, därför är inte lugg ett alternativ för mig personligen även om jag tycker att det är jättesnyggt 🙂

    Gilla

 3. Pingback: “Bara lite på topparna, tack” | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s