The neverending story?


I morse vaknade jag med insikt. Jobbigt.

Har haft det i bakhuvudet ganska länge, en liten röst som har pockat på uppmärksamhet. Lugnt och stilla. Inget jantegapande. Hon har sagt saker i stil med att NN är ju nästan precis likadan som XX. Så kan du väl inte ha det? När ska du ändra det? Och hur?

Äsch. Jag vet ju att hon har helt rätt. Min bad guy och karaktären som för ett ögonblick misstänks vara bad guy är ju faktiskt samma person. Att jag gjorde den ena blond och den andra mörk hjälpte föga.

Men i morse visste jag plötsligt hur det kunde lösas på ett annat sätt. Jag vill förstås inte avslöja allt här, men jag tror mig kunna stå för att ändringen blir till det bättre.

Så det blir alltså inga fritidsproblem på Kungsgatan 7 än på ett tag. Skriva, skriva, skriva för hela slanten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s