Strategi för nästa bok


Den här veckan har varit botten när det gäller produktion. Skyller på långa arbetsdagar och total brist på lust däremellan. Trodde inte att jag skulle falla in i ”bara skriva på helgerna-lunken” riktigt så snabbt.

Nya tag nästa vecka. Då jäklar!

Men slaget kanske inte är helt förlorat även om jag bara skulle ha just helgerna på mig att skriva. Under romankursen i London köpte jag The weekend novelist av kursledaren Ann Ljungberg. Priset var som hittat, ett glas rött på puben! Och då fick jag med en annan bok också, om hur man blir en jäkligt bra deckarförfattare. Om jag skulle känna för det nästa gång, då när jag ska skriva en bok på 52 helger alltså.

The weekend novelist

Bokfynd.

 

1 tanke på “Strategi för nästa bok

  1. Pingback: Nu vet jag när min bok är klar | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s