I väntans tider


Jag befinner mig fortfarande lite i limbo. Svävar i tillståndet mellan att inhämta och förstå kommentarerna kring mitt manus och nästa omgångs redigering. Men jag tänker inte hetsa mina lektörer. Lugn och ro och genomtänkta analyser – ja tack!

I natt kom jag hem efter en tjänsteresa i Köpenhamn. Det är verkligen jättekul att träffa alla kolleger från hela landet. Men det blir intensiva dagar och jag har knappt haft en minut att umgås med mina egna tankar.Därför gnällde jag inte allt för mycket när maken meddelade att han skulle spela poker i dag, min första kväll hemma efter tre dagars resa.

Jag tänker sjunka djupt ner i soffan, iklädd de allra mest löst sittande mysbyxorna, knapra i mig en påse godis. Och planera! Nästa bok. Ja. Nästa. Även om den här är långt ifrån klar. För vad som än sker med Bakom stängda dörrar så har jag lärt mig massor på vägen. Till exempel att jag nog jobbar bäst om jag planerar mer detaljerat innan, även om jag är helt inställd på att planer är till för att revideras.

Jag var – är! – helt säker på att jag noterat några andra idéer som jag snubblat över senaste månaderna. Men VAR har jag skrivit ner dem? Ahhh! Det enda dokumentet jag hittade i datorn var från hösten 2008. Och det var INTE en idé jag är jättesugen på längre, åtminstone inte som den är formulerad där.

Så nu: Polly & brainstorming!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s