Skissar på framtiden


Fortsatte med anteckningar kring nya idéer under eftermiddagen. Utöver större teman –uppbrott, klass, hämnd – lyckades jag plita ner en lite mer konkret skiss till en ny berättelse.

Idén är allt för bräcklig för att luftas offentligt men jag tror att den är fullt genomförbar. Fast jag tänker inte ha för bråttom med att sätta igång med en eventuell bok. Ska fundera mer före den här gången, bolla längre med tankarna. Inte bara skriva på för att se vad som händer.

Och med det sagt har jag något att erkänna.

Bakom stängda dörrar är en feg bok. Ett experiment som skulle visa om jag kunde sitta still tillräckligt och slå ner tangenterna tillräckligt många gånger för att få en början, en mitt och ett slut på en längre berättelse.

Nu vet jag ju att det går. Därför är det kanske dags att pröva om jag vågar släppa fram det där andra. Det som måste berättas. Som måste komma ut. Inte får hållas tillbaka en dag till. Den där berättelsen som svider och gör ont. Som är på riktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s