Vardagsnjutning pågår


Maken jobbar eftermiddag och jag är helt ensam hemma. Jag cyklade fram och tillbaka till jobbet, så träningskortet sliter jag inte på i dag. Det finns absolut inget jag vill se på tv. Ute fortsätter vårregnet att strila. I byarna friskar det i så att paraplyerna blir vindfång och drar omkring folk som viljelösa dockor.

En sån tur!

Jag har alltså en hel kväll att ägna åt min favoritinomhushobby (efter skrivandet, förstås). Läsning! Tänker hänge mig åt någon av alla de där skrivtipsböckerna jag har och drömma mig bort till nya världar att skapa. Livet är allt rätt bra.

2 tankar på “Vardagsnjutning pågår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s