Hurra för Elin!


Fick respons från lektör nummer två i dag, ElinJ ringde. Eller respons? Hon har ett sätt med orden, den tjejen, som gjorde att jag satt med skära kinder och försökte ta in allt.

Hon gillade personbeskrivningarna och tyckte inte att karaktärerna var det minsta tunna, vilket är en sån där sak jag går och bävar för. Särskilt förtjust var hon i Isabella. Jag skulle vara stolt över det jag skrivit, sa Elin och gav exempel på meningar som särskilt fastnat.

Förstår ni nu varför jag satt det med blossande kinder?

Självklart hade hon stört sig på saker också. Bland annat en rent teknisk grej som jag la till hastigt och lustigt dagen innan jag skickade texten. En massa inledande, förvirrande klockslag. Som inte behövs. För man måste lita på läsaren, på att hen förstår att olika saker sker parallellt.

Så tack Elin! Jag är så glad att du erbjöd dig att läsa. Och att jag får skicka nya funderingar. Du är guld värd!

Tyvärr har jag ingen bild att bjuda på, Elin bor många många mil från mig. Ni får föreställa er en ovanligt snygg tjej med huvudet på skaft.

Om ni inte tror mig om det där med snygg kan jag tala om att hon bland annat varit modell för ikonfrisören Vidal Sassoon. Om ni inte tror mig vad gäller huvudet på skaft kan jag tala om att hon jobbar på Ekot, på Sveriges Radio.
Det säger ju inte lite det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s