Ursäkta röran, jag bygger om


Ändra så att det framgår senare vem som är bad guy.

Alltså. Herregud. Det är inte klokt hur mycket jobb som kan ligga bakom en sådan väldigt, väldigt kort liten uppmaning.

Jag började på allvar med det i går. Försökte ha tungan rätt i mun och fokusera så att jag hade koll på var olika stycken hamnade och vad ändringen gjorde för det som ligger framför och bakom. Både på det gamla och nya stället.

Nu känner jag mig som en flyttgubbe med fullständigt opålitliga anställda. Allt är en enda röra! Vad sa han där, vad gjorde han tidigare, hänger det ihop nu? Vem vet?

Det enda jag faktiskt vet är att den här ändringen kommer att ta tid. Men jag är säker på att det kommer att vara värt mödan och slitet. För det är ju synd att slarva bort spänningen när ingredienserna finns där.

Egentligen visste jag, långt i bakhuvudet, att manuset skulle må bra av en längre uppbyggnad och större osäkerhet i början vad gäller karaktären NN. Jag behövde bara en liten guidning från lektörerna för att inse att jag måste genomföra det också.

Dags att kavla upp ärmarna och dra på sig blåstället igen då. Tada!

4 tankar på “Ursäkta röran, jag bygger om

    • Aaaah! Just nu känns det som att jag bygger ett korthus i en stormby. Och de där ”flyttgubbarna” hjälper då f-n inte till. Just nu känner jag ett väldigt stort behov av en riktig skrivarlya med plats för en tavla som täcker en hel vägg där jag kan klistra upp hederliga gula lappar och få lite efterlängtad överblick. Får återkomma vid ett senare tillfälle och berätta om Tada var till nån hjälp 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s