Den amerikanske vännen


Ibland när jag inte har nåt bättre för mig eller bara letar efter saker att göra som kan skjuta upp det där jag egentligen ska göra (med ett finare ord: att prokrastinera) kollar jag på min statistik för bloggen.

Det roar mig. Trots att jag absolut inte är någon siffermänniska. För jag blir ändå lite glad när jag till exempel ser att min blogg har haft totalt 3 187 besökare (dagens siffra) sedan starten i slutet av november. Ibland går jag in på månadsstatistik eller kollar vilka länkar som är mest klickade på.

En sak som gör mig väldigt nyfiken är statistiken över vilka länder besökarna finns i. De flesta klicken kommer – inte oväntat – från Sverige. Malta är heller inte ovanligt. Jag vet vem!

Men. Den senaste tiden har det kommit klickar från USA. Ganska regelbundet. Två i går. Förra veckan likaså. För ungefär en månad sen var en skrivarvän i New York och gottade sig. Jag tänkte att det kanske var hon.

Men så vitt jag vet är ingen jag känner där just nu. Så vem är min amerikanske läsare? Hello, I’m curious over here!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s