Dansa, skriva, dansa, skriva


Socialt liv – författande: 2-1.

Veckan började bra, måndag och tisdag jobbade jag mer med manuset än mitt mål på en timme per vardag. Sedan smackade verkligheten till. Både onsdag och torsdag han klockan bli rätt mycket innan det ens fanns en chans att skriva. Så jag struntade i det.

Sen blev det helg och då blev det fest.

I går firade jag fredag med bästa Katja, på besök från Malta. Skrev inget och var helt okej med det.

Och i kväll är det fest igen! I Paradiset av alla ställen. Ja, det heter så, villaområdet där vännerna bor. Kärntruppen av de härligaste människorna kommer. Så kul! Återstår att se hur raskt jag kommer in i författarstolen i morgon. Och om jag får ihop de ”minst tre timmarna” som är helgmålet.

Är jag oseriös som håller på med en massa kalasande när jag borde sitta och skapa? Nej svarar jag själv innan någon annan hinner. För även om inte solen gör oss sällskap så är det sommar nu. Och då ska man vara social, umgås, grilla, dricka rosé, skratta.

Jag vill inte sitta i november och fortfarande slita mitt hår med boken utan att åtminstone ha de där minnena att värma mig med.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s