Hur lever du egentligen ditt liv?


I ett tidigare inlägg skrev jag om novelltävlingen med det generösa priset i Umeå. Det finns fler tävlingar. Nu har Ann Ljungberg, som arrangerade romankursen i London som jag var på i februari, kört igång en. I prispotten finns skrivarkurs med boende i Las Palmas och dessutom får vinnaren sin novell utgiven som e-bok av Hoi Förlag.

Att leva sin dröm är temat som man ska skriva om med max 10 000 ord.

Kul idé tycker jag. För det kan ju betyda så väldigt olika saker beroende på vem man frågar. Jag ryser till exempel vid tanken på att bo i ett kollektiv. Andra ser det som det ultimata alternativet. Jag vill resa, läsa, skriva, njuta, vara fri och otyglad och disponera över min egen tid så långt det går. Väljer frivilligt bort barn. För många andra är det själva poängen med vår tid på jorden.

Har inte bestämt mig för om jag ska skicka in något. Det är så mycket annat som måste ur mig nu, jag behöver fokusera på mitt stora manus. Men jag har i alla fall uppfyllt en del av reglerna, nämligen att berätta för omvärlden om tävlingen.

Bara skrivandet kvar då.

1 tanke på “Hur lever du egentligen ditt liv?

  1. Pingback: På edra platser, färdiga … tävla! | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s