Lever och lär


Jag vet inte hur man skriver en bok. Därför gör jag lite som jag vill och kör lite spontana ruscher som ibland innebär att manuset växer och ibland bara gör att jag får en massa extrajobb med ändringar och strykningar.

Jaja, jag kanske lär mig.

Som jag skrivit tidigare så har det varit ganska produktivt senaste tiden. En idé har poppat upp och så har jag skrivit ner den. Så bara! I går och i dag fick jag göra lite research i farten också eftersom jag började simma på lite väl djupt vatten med det senaste infallet.

Resultat: nu vet jag lite mer om hur det går till på en traditionell begravning, vilka psalmer som är vanliga och hur Billingsfors kyrka ser ut. Tack vare människor som laddar upp bilder på något som heter kyrkokartan slapp jag åka till djupaste Dalsland och kolla in själv. Och slutligen vet jag också var det finns institutioner som tar emot kvinnor som tvångsvårdas för sitt missbruk.

Jag har helt enkelt varit förskonad från sorg och misär och hade därför kunskapsluckor på just de områdena. Tack och lov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s