Tretton nya


Tänkte bara skriva en liten sak. Jag har ju tjatat och tjatat om mitt flow och min produktivitet.

När jag skickade texten till min lektörsgrupp var den på nästan 134 A4-sidor. Nu när jag filat, lagt till, strukit lite och fått konstiga infall med ännu fler tillägg som följd har dokumentet ploppat över på sidan 146.

Tretton sidor. Låter kanske inte så mycket men för mig är det ett hejdundrande kliv framåt på två och en halv vecka. Och inte är jag färdig heller.

PS: Jag är väldigt medveten om att Enid Blyton, som jag skrivit om i ett tidigare inlägg, skulle tyckt att jag var en riktig latpåse. För räknat i ord har mitt manus växt med knappt 6 000. Så många ord skrev hon på en dag. DS.

2 tankar på “Tretton nya

  1. Ja, visst var Helena B-C och filmen fantastiska! Såg den i julas och var tvungen att köpa ett ex när jag såg den på HMV under kursveckan i London. Inspirerande, även om jag inte sätter mina mål riktigt så högt. Mer siktar mot stjärnorna så kanske jag når över skrivbordet, typ.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s