I skrivande stund


Händer ingenting.
Har inte skrivit en rad på hela helgen. Inte sen i onsdags, tror jag.

Har bara inte haft nån som helst lust. Och nej, det handlar inte om att jag förgäves väntat på inspiration . Ni som följt bloggen vet nog vad jag tycker om sånt. Ska man få nåt gjort finns inga genvägar, det är bara att sätta sig och jobba, jobba, jobba!

Och det har jag alltså inte gjort. Är en latmask utan motivation.

Men snart. Snart!

4 tankar på “I skrivande stund

 1. Det är precis likadant här, ibland blir man vara så lat att man orkar inte ens öppna datorn. Men det kanske behövs just då. Man behöver nog distans ibland till texten. Bara man inte blir stressad och får ångest över att man inte har skrivit. Kram

  Gilla

   • Jag har också prioriterat annat senaste veckan, och bestämt mig för att inte tjuvkika på några mail från Anns sommarskola förrän jag gjort klart allt i det senast öppnade. Vilket gör att jag nu ligger ca en vecka efter. Men nu ikväll när jag öppnade dokumentet var det riktigt roligt igen. Lite mer kaffe och jag kan nog beta av några mail till 🙂
    Kram Ann

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s