Amatörpsykolog


En tanke slog mig i morse. Vågar jag inte bli klar?

Har ju haft en veckas skrivuppehåll. Bara inte pallat att sätta mig och jobba på. Trots att jag har ganska klara idéer kring vad som ska läggas till. Trots att jag nästan är klar.

För det är nära nu. Det är mycket nära nu.

Visst, några tillägg, lite puts. Men herregud vad det är nära nu.

Så då kom alltså den där tanken när jag började fundera på varför i allsin dar jag inte bara satte mig och gjordet. Är jag rädd för vad som kommer sen? Vågar jag inte släppa taget? Säga bye, bye lille vän nu har jag gjort vad jag kan så nu får du klara dig själv.

Insikten skakade om mig lite. För jag är väl ingen jävla fegis?

Nu: skriva!

2 tankar på “Amatörpsykolog

 1. Du kan få komma hem till mig och lägga en diagnos för här blir det inte mycket skrivet. Nu har jag läst några romaner och mitt självförtroende börjar att svikta. Jag har dock en längre bit kvar men nu börjar jag ifrågasätta allt jag skriver. I bland känns det som om jag skulle behöva en mentor/coach som visar mig i vilken riktning jag ska gå/skriva men man är rätt så ensam med sitt manus. Och du spänn är så nära Minna, du måste nästan känna cellulosan 🙂 så se till att knyta ihop säcken nu. Stor söndagsångest kram!

  Gilla

 2. Usch, jag känner igen mig. Självförtroendet kommer och går verkligen i höga toppa och förbaskat djupa dalar. En coach vore nog inte så tokigt, men samtidigt gillar jag ibland det där med att sitta och brottas för mig själv. När jag kommer på lösningar alltså 🙂
  Jobbade på rätt bra, så säcken är snart redo för en lös knut. Tänker ägna första delen av semestern åt att läsa igenom allt. Igen. Sen. Sen! Ska det skickas till lektör.
  Du kommer snart igen, Susanne. Det hör till att känna sådär. Det gjorde säkert Guillou i början också. Även om han aldrig skulle erkänna det.
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s