Semestertider = skrivtider (?)


I dag är det första dagen på min semester.

Den har alltså äntligen kommit, perioden när jag ska hinna allt det där som legat på is i väntan att tiden ska räcka till. För i mars är det enkelt att tänka sen, då, om bara

Nu har jag fyra veckor framför mig när jag inte behöver tänka jobbrelaterade tankar. Tid att skriva klart boken. Att skriva alla de där novelltävlingarna som verkar så kul. Att dessutom hinna umgås, grilla och allt det där som hör till. Oceaner av tid.

Eller?

Jag var ledig i elva månader utan att bli klar med boken. Visst hann jag långt, men klar blev jag bevisligen inte. Så vad säger att jag kommer någon vart nu? Fyra veckor är ju verkligen inget i jämförelse.

Får hänvisa till min pliktkänsla. Har ju offentliggjort en deadline här på bloggen. 13 augusti ska manuset till en proffsredaktör. Innan dess behöver det en genomläsning. Så min inte helt oansenliga pappersbunt får semestra i Aten, för där ska jag snart sitta på en takterass och njutjobba.

Manusbunt

Manuskriptet innan sista (?) genomläsningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s