Lätt samvete, tung kappsäck


Solbrillor, badbrallor, t-shirts, shorts, klänningar, linnen, solhatt, finskor, sandaler, krämer, diverse kamerautrustning, en hög med europeisk cash. Och så ett manus!

Börjar bli färdigpackad inför resan till Aten, och det är ju på tiden med tanke på att den börjar ohyggligt tidigt i morgon. Självklart tänker jag blogga utöver planerna att korrekturläsa manuset en (förhoppningsvis) sista gång, gå på sightseeing och doppa mig i havet. Men eftersom huset vi ska bo i saknar internetuppkoppling kan det säkert gå någon dag mellan gångerna.

Och så hann jag ju klart med mitt hedersuppdrag också! Några dagar senare än jag trott, men i går mejlade jag äntligen i väg mina anteckningar. Känns bra att ha fullföljt, nu hoppas jag bara att synpunkterna är till någon nytta också.

Ska försöka få med mig lite grekisk värme hem sen, men eftersom resväskan redan börjar bli mer än lovligt välfylld kan jag inte lova något.

Ta da!

4 tankar på “Lätt samvete, tung kappsäck

  1. Trevlig resa hoppas , vilket jag säkert tror , att ni ska ha det riktigt nice, varmt, underbart med massa kärlek o skratt:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s