Hänt sen sist


Veckans hurra 1: i dag kom mitt inbundna ex av [geim]! Det tog visserligen en och en halv vecka så om lokala bokhandlaren vill ha mitt stöd även i fortsättningen kan de allt rappa på servicen. Men strunt samma, nu kan jag äntligen läsa de sista kapitlen av tredje boken från Aten!

Veckans hurra 2: Daniel Sjölin kommer att synas i Babel igen! Enligt Babelbloggen har han fått i uppdrag att söka upp fiktiva platser i verkligheten, hämtade ur
samtidslitteraturen. Det låter nåt det!

Veckans bu: har fortfarande inte fått någon respons från lektörstjänsten om att mitt manus kommit fram. Får mejla på måndag om jag inget hört. (Förstår de inte att det är min baby de fått i knäet och att jag är en jäkligt nervös morsa?)

Veckans mission: ska nu börja brainstorma fram geniala novellidéer.

Todelo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s