Ahhhh!


Så äntligen. Deadlines på jobbet är mötta och avklarade, gamla papper och surdegar från skrivbordet rensade. Än har inte skallen hunnit i kapp för jag är tröttare än kôrv som man säger här i Trollhättan.

Ett gott tecken: jag kände skrivlust när jag kom hem i dag. Dessvärre tog jag ut kreativiteten på annat. I juni lovade jag styrelsen i min bostadsrättsförening att fotografera vår omgjorda gård. Äntligen fick jag det ur världen.

Lite kreativt jobb alltså, även om det inte blev något på papper.

gårdskollage

Kreativt utlopp …

2 tankar på “Ahhhh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s