Fiktiv fartvind i håret


Hon kom inte så långt i går och inte en endaste meter i dag. Min nya karaktär alltså, novellkvinnan som jag bestämt ska heta Maria. För att hon är vanlig och just Maria väl fortfarande står sig i den svenska namntoppen.

Tror däremot att hennes kompis ska få heta nåt annat för hennes roll i det hela är klart hetare än ”Helena”.

Ops. Sa jag för mycket om handlingen nu?

Kom på en annan idé också i går kväll, till Umeå-tävlingen. Sen poppade det upp ytterligare en när jag cyklade hem från jobbet. Sen kom jag hem och all fartvind stannade av och inget av det räckte för att sätta fart på tangenterna i skrivarlyan.

Hmmm. Verkar alltså som att jag antingen kan skriva eller kläcka idéer. Detta bådar ju inte så gott för framtiden. Jag satsar ändå på den. För i morgon ska det ske. I morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s