Vad säger din garderob om dig?


Har haft en härlig dag. Vaknade pigg och utvilad och satte igång med en massa småprojekt som jag funderat på länge.

Rensade i garderoben, en syssla som alltid gör mig på gott humör (efteråt). Jag har inte så mycket kläder men jag har ändå en massa skit som hänger på galgarna. Ett bra tillfället att tänka också. För vad säger kläderna om sin bärare och hur kan jag använda det på ett raffinerat sätt i skrivandet?

Om jag applicerar det på mig själv skulle jag ju kunna grotta ner mig i vad anledningen kan vara till att en kvinna äger en massa kjolar när hon i princip aldrig har det på sig. Varför är allt (nästan) svart eller grönt? Och när ska hon använda alla partyklänningar? Livet är ju mer vardag än fest, tråkigt men sant.

Fick sedan också undan tavlorna som jag fixat åt föreningen, SKREV lite på min sommarnovell, har varit på gymmet, påbörjat kvällens middagsmat.

Ja, ni märkte att det där skrivandet hamnade i en liten glugg i dagen. Hade för mycket energi för att sitta och peta. Och ärligt talat så tappade jag tron på idén lite. Får se om den kommer tillbaka, troligtvis inte i dag.

Men det kommer ändå bli ganska litterärt innan kvällen är slut. Babel har ju fått en förnämlig sändningstid, söndag klockan 20. Jo, jag tackar!

2 tankar på “Vad säger din garderob om dig?

  1. Varför inte ta på dig en av partyklänningarna när du ska skriva nästa gång eller när du ska till mataffären och handla? Kanske ger dig nya ideer och vinklar i livet;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s