Färdigjobbat, dags att jobba igen


Har tröttmössa på eftersom jag farit runt i ett soldränkt bohuslandskap och jagat folk på gatorna hela dagen. Måste haft något speciellt i blicken i dag för nästan alla – 9 av 10 – gick med på att svara på mina korkade enkätfrågor och dessutom ståta med bild i tidningen jag jobbar för. Och det kan vara marigt att få ja i bland!

Men. Tröttheten sitter inte i ögonen som efter en dag på kontoret. Därför känns det helt okej att sitta vid datorn nu och börja skriva. Tänkte dra igång med den där andra novellen, till Umeå Novellpris. Har haft en idé i bakhuvudet ett tag som jag vill provköra.

Om den skickas in är högst osäkert. Jag tänker bara delta om jag tycker att det blir bra och inte hetsa. Den får väl vara med i nån senare tävling om det skulle bli så.

Än sak vet jag i alla fall säkert. Det kommer bli mer än en rad i dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s