Dagens produktion


I dag har jag skrivit … en shoppinglista så att maten för en vecka framåt inte blir ett planeringshuvudbry.

Nu ska jag sätta mig och tvinga fram några rader på mina noveller. Ja. Tvinga. Kroppen och knoppen protesterar och verkar kämpa mot någon höstförkylning som jag inte haft tid att låta bryta ut och inte vill släppa fram nu. Jag ligger ju aldrig och tar igen mig i sängen ändå när jag är bara halvkrasslig.

Så det får bli ännu en dag med åtminstone en rad. Även om det inte kommer att bli särskilt bra så är allt skrivet bättre än ett blankt papper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s