Rrrrritsch! Det var ljudet av en plan som sprack


Jag skulle så mycket och gjorde så lite. Den här veckan kunde jag lika gärna strukit ur almanackan och varit utan. Strul på en massa sätt och sen ett evigt regnande på det.

Excuses, excuses.

Och inte har jag ändrat nåt. Eller skrivit. Jo. Lite. Renskrev alla synpunkter som jag ska ändra så att jag har dem samlade i ett nytt dokument. Jag är bra på att planera, inte alltid lika flink att utföra.

Men nu är det rättning i ledet som gäller. Jag SKA sitta hela helgen* och mata på som aldrig förr så att det händer grejer och sidorna blir alldeles förträffliga eller åtminstone betydligt mycket bättre. Nu har jag skrivit det här, så då kommer det bli av. Och jag hoppas det regnar hela tiden.

*Undantag enbart för matlagning och träning. Det senare behöver jag verkligen, tyvärr kan jag inte skylla mitt bristande skrivande på att jag valt gymmet i stället.

7 tankar på “Rrrrritsch! Det var ljudet av en plan som sprack

 1. Du är snart i mål MInna, bara ”lite” till. Det kommer bli superbra, jag hejar på från Stockholm 🙂

  Det är alltid lättare att heja på någon annan än sig själv 🙂 väldigt lite skrivtid denna vecka men men på söndag blir det nog lite.

  Kram!

  Gilla

 2. Jag är ju den som gillar erotik både att skriva och läsa om 🙂 sedan kan hon definitvt ha lagt ner mer tid till att ha ett bättre språk och det är en hel del uppreppningar. Hon suckar en hel del 🙂

  Jag läser den på engelska och det är den första boken jag gör det med så vissa ord vet jag tyvärr inte vad de betyder.

  Sedan är jag en sucker för Twilight böckerna/filmerna vilket var hennes ursprungsidé sk fanfiction och den har en hel del som jag känner igen från den serien.

  Den är lättsam och hon har två ”karaktärer” där den ena är hennes undermedvetna som ”pratar” och den andra är hennes ”inre” gudinna 🙂 vilket är lite speciellt. Och den inre gudinnan är rätt så rolig 🙂

  Den har en bra rytm och en hel del humor och den fungerar för mig. Sedan gillar jag den i rent utbilsningsyfte när jag själv skriver en hel del sexscener i mina noveller och mina romaner.

  Jag kom på mig härom kvällen att jag också skriver något liknande när det kommer till sexscenerna och gör det att mina böcker automatiskt kommer bli bästsäljare? Skulle inte tro det! Men man ska aldrig säga aldrig!

  Kramiz!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s