Dagens plan: dåligt skrivande


Av en massa skäl som jag inte orkar gå in på har jag inte jobbat med manuset sen i tisdags. Då blev jag klar med det ”hjärndöda”, att fixa indrag och nya stycken. Att jag inte gjorde något på onsdag och torsdag var både planerat och okej, men i går borde jag verkligen ha filat vidare.

Nya tag i dag. Ska börja jobbet med att lägga till ett nytt Marika-kapitel, för att öka känslan av att det är stor uppståndelse kring sonen Williams försvinnande. Bläddrade lite i tidningen Skriva nyss och plockade upp ett tips: att fulskriva. Det betyder lite kort att jag ska mata på och skita i om det blir kasst. Sen kan jag fila tills jag är nöjd tycker att texten är okej. En metod jag testat tidigare och som fungerar bra på mig.

På måndag är det fem veckor tills det är dags att skicka till förlag. Dags att jobba!

2 tankar på “Dagens plan: dåligt skrivande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s