Måste snart bli klar


Skrivarhelg, stod det i arbetsplaneringen. Men oj, så trögstartad jag var i dag. Gjorde en hel massa annat innan jag äntligen fick rumpan på stolen i skrivarlyan och fortsatte bråka med Marika, som nu börjar bli något mer mänsklig.

Jag la till ett nytt kort kapitel i slutet och ändrade lite i början så att hon framstår mer som en schysst mamma och inte bara en frånskild morsa med ny pojkvän som betyder lite för mycket.

I morgon måste jag hamna framför datorn tidigare. Min deadline närmar sig med stormsteg och nu har den plötsligt blivit ännu viktigare att hålla. För helt ur det blå har maken och jag sett till att vi inte kommer att ha några som helst fritidsproblem den närmsta framtiden.

Vi har köpt hus. Utan att vara det minsta på jakt efter ett. Snacka om spontanköp vid kassan!

Och ja – det kommer bli en skrivarlya på vinden. Men man kan säga att det – ehrm – finns ett antal projekt som står före i prioriteringsordningen.

6 tankar på “Måste snart bli klar

 1. Åh Minna, det är så kul med ert hus på bästa gatan i stan! Tråkigt att jag inte bor kvar, då kunde vi tagit en fika på gatan, mitt emellan husen! 🙂

  Är så nyfiken på boken! Har gått bakåt i bloggen, inte hela än men är som sagt mycket nyfiken!

  Gilla

 2. Ett blockparty, låter lite farligt – sånt håller väl inte vi villaägare på med? 🙂 Du får komma och hälsa på när du har vägarna förbi. Dröjer det tillräckligt länge kanske det till och med går att ordna ett signerat ex av boken!

  Gilla

 3. Så lustigt! Jag är på väg att få samma ”problem”, dvs. ett (för mig fortfarande eventuellt) husköp som gör att jag måste bli klar med mitt Alster snarast.

  Lycka till med färdigställandet av ditt manus!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s