Hötapp – åsna (= jag) – hötapp


Det har varit tyst här ett tag och det har varit lika dåligt med manusarbete. Jag fastnade! Efter allt som bara flöt på – tvärstopp. Det var den där sista synpunkten som gjordet. Speciellt det där ”för det mesta” (funkar det bra med cliffhangers som höjer spänningen och driver framåt) och ”men ibland” (önskar jag att du kunde stanna kvar i situationen).

Vadå för det mesta och ibland? Jag behöver exempel! Tänk om jag missuppfattar allt, det kan bli så när man är i det närmaste blind inför sin egen text, och ändrar allt som funkar bra och låter det sämre vara kvar?

Vågar, orkar, vill inte chansa. Mitt nästa steg blir att läsa allt på papper igen. Hittar jag något som skulle kunna ändras enligt den där synpunkten då så tar jag tag i det. Annars får det vara. Det skulle innebära att jag är klar. Men klar och veta att det finns något som kan bli bättre. Dilemma.

6 tankar på “Hötapp – åsna (= jag) – hötapp

  1. Håller med Anna!
    Det är en persons utlåtande och jag tycker att du är färdig nu. Punkt slut.

    Stor grattiskram och superbra kämpat Minna. Skicka iväg den nu och korka upp en champagne och fira med gubben. Kramiz från en kämpande Suss 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s