Snart, snart, snart!


Efter uppmuntrande tillrop från skrivarvännerna Susanne och Anna har jag bestämt mig. En sist genomläsning följt av en sista runda ändringar av det jag hakar upp mig på. Sedan: skicka till förlag!

Flera veckor innan min egentliga deadline. Känns bra. Jag vill kicka ut den här gökungen ur boet nu, det är verkligen hög tid. Men först har jag en liten utmaning till framför mig. Följebrevet. Dags att fila.

4 tankar på “Snart, snart, snart!

  1. Hejsan, min första titt i din blogg, så trevligt! Så spännande att snart skicka in ditt manus till ett förlag, wow! Håller alla tummar och tår jag har att de går bra. Jag är inte i mål ännu med mitt men jag ser målet…. i alla fall konturerna av det. Har bara några kapitel kvar att skriva klart så ska jag skicka det till en lektör som får göra en första bedömning.
    Spännande och klurigt att skriva följebrevet 🙂 Lycka till!

    Gilla

    • Välkommen hit och tack för kommentaren! Du har något stort framför dig, jag var nästan mer nervös för att skicka till lektören än jag är nu när förlagen står på tur 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s