Hurra för bloggen i dag!


bloggtårta

I dag är det precis ett år sedan jag skrev mitt första blogginlägg här på minnaulin.wordpress.com. Jag hade gått ett tag och funderat på att starta en blogg. Men vad skulle jag skriva om? Och skulle det gå att hitta på något tillräckligt ofta för att det skulle vara någon idé?

Tidningen Skriva med sin bloggskola fick mig att ta steget och att välja wordpress som plattfom. Tack, tack jag är mycket nöjd.

Och trots att jag har en relativt smal nisch, eget och andras skrivande och läsande, så tycker jag inte att det direkt har varit jobbigt att hitta på ämnen. Vissa inlägg kunde kvittat. Andra borde jag tagit upp men lät bli.

En liten sammanställning så här långt (för jag tänker inte sluta blogga!):

  • 237 inlägg.
  • 489 godkända kommentarer (varav drygt hälften är mina egna, eftersom jag tycker att den som bemödat sig med att lämna en kommentar förtjänar ett svar).
  • Ett antal omröstningar som jag högmodigt kallade ”månadens fråga” i starten eftersom jag trodde att jag skulle mäkta med dem så ofta. Kanske dags att ta upp något igen?
  • 5 845 besökare totalt när jag kollade alldeles nyss. Bäst besökta dagen hade jag 141 besökare (det var när jag publicerade Respons från författarcentrums lektör).

För ett år sedan hade jag nog trott att jag skulle vara längre kommen med Bakom stängda dörrar. Men ack, ack vad detta filande, läsande och redigerande tar tid! Nu ska jag fortsätta min SISTA genomläsning så att jag faktiskt blir klar någon gång.

Ha en god fredag!

8 tankar på “Hurra för bloggen i dag!

  1. Åh vilken glädje det var att hitta denna blogg, och vilket nöje det har varit att läsa igenom den! Så intressant att följa din skriv-resa, stort grattis till din ett-åring!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s