Tog ett digitalt första steg


Ojojoj. Efter allt arbete och filande tog jag det första riktiga steget i dag. SKICKADE IN MIN BOK TILL FÖRLAG! Några få går ju med på att ta emot manus via mejl (ja, några kräver det till och med). Så nu har jag alltså skrivit ett följebrev (säkert jättedåligt), bifogat brev och manus och tryckt på sänd.

Bye, bye, baby. Prova om vingarna bär!

Jag kommer att bli ett nervvrak. För det räckte med autosvar om tack för insänt bidrag för att hjärtat skulle rusa iväg i hundranittio. Trots att jag är helt inställd på tack, men nej tack (om två till tre månader).

Kan bara tänka mig att det känns ännu större i morgon. När jag skriver ut alla bladen, adresserar och frankerar tunga kuvert och skickar med snigelpost. Då är det liksom mer på riktigt.

8 tankar på “Tog ett digitalt första steg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s