Manuslös men inte rastlös


Eftersom jag är så att säga mellan manus för tillfället borde jag ju sitta och ha väldigt långtråkigt hemma med all fritid. Men sviiiisssccchhh har det bara sagt efter jobbet. Fast jag knappt minns vad jag gjort.

I kväll blir det i alla fall tidigt i säng. Tänkte avsluta ett av mina längre läsprojekt. Jeffrey Archers Dömd till fängelse. Egentligen en ganska seg historia med några sidor för många som hade kunnat strykas utan att ändra handlingen nämnvärt.

Och titeln! Hallå. När det ägnas en massa tid i början åt rättegången så är det väl synd att ge en sådan spoiler redan från start?

En bok som jag lika gärna hade kunnat lägga ifrån mig. Men så ibland blixtrar det till och får mig att vända blad i snabb takt. Och nu har jag kommit så långt att jag måste bli klar med den.

Men nästa bok får allt bli mer av en läsupplevelse. Bokhyllan dignar av fynd som bara väntar på att bli upptäckta!

20121205-211657.jpg

5 tankar på “Manuslös men inte rastlös

  1. Pingback: Dags att vända blad – igen | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s