Jag är inte helt karaktärslös


Häromdagen blev jag lite ivrig och satte mig och bara skrev ner allt jag kom på om en idé som jag burit på ett tag. Var folk jobbade, hur de hamnat där de är, vad som driver en av karaktärerna till en ganska ovanlig handling och vad NNs vuxna barn tycker om det som sker.

Hur roligt som helst! Idén är fortfarande allt för lös i kanterna för att jag ska känna mig bekväm med att berätta om den i detalj. Men så mycket kan jag avslöja att den utspelar sig i Trollhättan (var annars?) och att berättelsen har två tydliga huvudkaraktärer, en man och en kvinna.

De två ännu namnlösa karaktärerna knackade tidigt på och klev in i mitt medvetande. Just nu håller de som bäst på att rumstera om och göra sig hemmastadda. Varmt välkomna, säger jag!

4 tankar på “Jag är inte helt karaktärslös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s