Strategiläsning


Har börjat på The Weekend Novelist, en bok om hur man skriver en roman på 52 helger. Inte för att jag tror att jag klarar att börja från noll och avsluta en bok på ett år, men ändå. Den verkar bra och kanske kan hjälpa mig att strukturera mitt arbete.

Boken kostade mig ett glas rödvin på puben The Victoria i London. Köpte den av Ann Ljungberg när jag deltog på hennes romankurs i februari. Ett extra plus är att boken har en mängd av hennes anteckningar i marginalerna.

20121230-130321.jpg

2 tankar på “Strategiläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s