Frisedel


Hej, det är jag, den sällan sedda gästen på min egen blogg.

Kort uppdatering: jobba, jobba, prosit, jobba, slipa, måla, host, host, spika.

Har alltså börjat arbeta efter juluppehållet och fortsätter med evighetsprojektet husrenovering samtidigt som jag försöker mota en förkylningsolle i grind. Orkar knappt läsa innan sängdags, är helt slut.

Som väntat har jag inget hört från förlagen, de vill ju ha två till tre månader på sig att refusera så det ska de få.

Och jag var inte med i radioprogrammet Christer. Det ringde visserligen en tjej och ställde lite frågor och undrade om jag fortfarande var intresserad. Det betydde dock inte garanterad medverkan och inte återkom de. Kvoten 40-åriga journalister var väl fylld. Eller så var det för att jag inte för mitt liv kunde komma på ett snabbt svar på en av frågorna: om du fick vara en romankaraktär för en dag, vem skulle du välja? Vet fortfarande inte!

Och nej, inte en rad har jag skrivit på något fiktivt. Tur att jag skriver i jobbet så att jag inte glömmer helt hur man gör.

Även om jag nu befinner mig i romanlimbo så kan jag lova en sak: jag kommer tillbaka. Jag har för en gångs skull släppt lite på mina tyglar och gett mig ledigt, men det är ju inte för all framtid. Vi hörs!

2 tankar på “Frisedel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s